Minden kategória
EN

Rólunk

Kezdőlap> Rólunk

RÓLUNK

A Hunan Green Star Biotechnology Co., Ltd. (Green Star) teljes körűen biológiailag lebomló anyagokat, PLA termékeket és rendszermegoldásokat kínáló cég, amelyet a jól ismert kínai egyetem Bioanyag-kutatóközpontjának szakértőiből és orvosaiból álló csapat alapított. .

A termékek kiváló biológiai lebonthatósággal és az eredeti polimer anyagok fizikai tulajdonságaival rendelkeznek, amelyek helyettesíthetik a hagyományos petrolkémiai műanyagokat. A cég folyamatosan újítja és gyarapítja termékcsaládját, amely széles körben használható mezőgazdasági, élelmiszeripari, hulladékkezelési, gyógyszeripari, elektromos készülékek és napi szükségleti cikkek csomagolásában.

A "Segítsen csökkenteni a globális műanyagszennyezést és elősegítse a zöld fejlődést a világban" küldetése, K + F csapatunk folyamatosan újít, és szigorúan betartja a gyártási szabványokat. Minden termékünk megfelelt az európai TÜV és az amerikai BPI által tanúsított ipari komposztálható szabványoknak. Nemcsak kiváló teljesítmény, hanem páratlan előnyökkel is jár az energiafogyasztás és a szén-dioxid (CO2) kibocsátás csökkentése terén. Termékeink sikeresen beléptek Kína, USA, Olaszország, Németország, Kanada, Japán, Finnország, Franciaország, Brazília és más országok piacára. A tengerentúli piacokon továbbra is óriási a kereslet.

GYÁRTÓK

CÉG CSAPAT